fredag 19 juni 2009

Midsommar


...och sjukdomen sprider sig som kondylom på en bordell. Love var hängig igår och hade säkert feber. Han har sovit dåligt i natt, somnade 21.30 och vaknade 05.15. Nu är det för tidigt för att utvärdera hans status idag men han har klegg i ögonen. I övrigt verkar han hyfsad.

Carro var hängig igår, fast det kan nog förklaras av att hon sov lite natten innan och var duktig och brände all energi på att städa igår. Utöver det klagade hon över ont i halsen... nu sover hon, hoppas natten gjort henne väl.

Själv har jag lock för ena örat efter nån form av miniöroninflammation (den vuxna varianten?). Vad värre är att jag har röd hals = ond hals, som jag botar med varmt kaffe.

Den perfekta uppladdningen för midsommarfirande.. suck! Tanken är att vi ska över till P-O och Maria för sillunch och nubbe vid 12.00 men vi får väl utvärdera kring 09.00.


Altanen då? Jo, den är nästan färdigreglad. Har kvar några mindre detaljer, samt att regla upp runt körsbärsträdet som ska byggas in i trappen. Det går förbannat långsamt, och allt är sjukdomarnas fel.

Nåja, får önska er en trevlig midsommar! Allt är inte dåligt. Vi har båda semester, det är midsommar och snart får jag tralla trappen! Puss på er


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar