måndag 15 juni 2009

Musik och AIK

Musik
Inte mycket nytt under solen; har laddat ned Grizzly Bears rosade album ”Veckatimest”, Young Marble Giants album ”Colossol Youth” från 1980, Antony and the Johnsons nya skiva ”The Crying Light” samt några album med instrumentala Penguin Cafe Orchestra.

Har inte hunnit lyssna mer än någon låt sådär men ett första omdöme är att Veckatimest känns väldigt pretensiös, Colossol Youth är spännande mysig men är rädd att det elektriska blir för mkt efter en hel skiva. Antony and the Johnsons låter som vanligt.. underbart vackert ibland men nu börjar det så smått tappa magin och bli tjatigt.

Appropå Antony and the Johnsons; de har en hemsida, under vilken de har en länk som heter ”FEMININE”. Klickar man där kommer man till en märklig close-up på vad som verkar föreställa lätt böljande hårsvall:

http://www.antonyandthejohnsons.com/feminine.html

Någon som kan förklara?

AIK
McDonell är på väg att lämna AIK. Jag har allt sedan säsongsavslutningen hört dessa rykten. Att AIK (Säcken) är besviken på McD och han i sin tur inte är nöjd med sin roll i laget, och att båda parter ville bryta kontraktet. Problemet var att han uppburit en väldigt bra lön i aik (tack för det Peo) och inte gjorde sin bästa säsong denna säsong. Eftersom han inte varit intresserad av ett kraftigt lönetapp och AIK inte varit särskilt sugna på ersättning för kontraktsförlust har det inte hänt något. Nu verkar det dock vara på väg att lösa sig. Goda källor låter hälsa att det i princip ska vara i hamn och att AIK jagar ersättare.

Det skulle isf innebära att AIK kan landa en AHL/NHL målskytt för McDs pengar, och Bartecko, och en bra defensiv/tvåvägsback.. sen åker vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar